Aquest nom no és ni perquè el porc hagi de ser americà ni per res en concret. És una nom que me va suggerir una molt bona amiga, (gracies S...), en saber els ingredients i vaig decidir batejar-lo en aquest nom. Disculpeu però no vaig pensar de fer les fotos de rigor. Era tard i hi havia molta gana i quan vaig pensar-hi ja n'havia volat més de la meitat. Bé, passem a la recepta.
INGREDIENTS: - 2 o 3 costelles mitjanes per persona ( si són menjadors, la quantitat que hom desitje)
- Sal, oli i pebre
- Mel
- Mostassa
- 500 cc de cola ( la marca no importa que no esponsoritzen el blog)
PER ACOMPANYAR: - Patates mitjanes
- Iogurt
- Cebetes tendres
- Oli, sal i pebre
PREPARACIÓ: El costellar, el salpebrarem i l'untarem tot en mel i mostassa al gust.
El deixarem reposar un parell d'hores a la nevera
Passades les dos hores, el col·locarem a una sabata per al forn i hi abocarem una llauna i mitja de cola ( aproximadament uns 500 cc).
Posarem la safata al forn preescalfat a 180 ºC i el tindrem durant 1.30 a 2 hores. Anirem tombant el costellar i l'anirem mullant amb cola de la safata. Quan veurem que està la carn a punt ho treurem.
Al mateix temps posarem per una banda unes patatetes embolicades amb paper d'alumini, perquè es vagin torrant.
Per l'altra banda picarem les cebetes an juliana i les barrejarem amb el iogurt. Hi afegirem sa, oli i pebre al gust.
Per montar el plat, posarem les costelles, amb un parell de patates i la quantitat de salsa de iogurt que desitgem.
Espero que gaudiu tant del porc com en vaig gaudir jo. Bon profit¡¡¡¡¡
dilluns, 19 d’abril del 2010
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada