divendres, 16 d’abril del 2010

MADUIXES AL BLACK & WHITE ( Maduixes en blanc i negre)


Avui m'han convidat a sopar a una casa i de postre m'han tret aquestes maduixes ben ornamentades. En aquesta recepta no posaré la quantitat dels diferents ingredients perquè com bé diu el refrany : " Com més sucre més dolç " o en aquest cas " Com més xocolata més dolç".

Ingredients: - Maduixes
- Xocolata negra fosa
- Xocolata blanca fosa ( aquesta es pot substituir per llet condensada)
- Un got amb aiguardent ( opcional)

Preparació: Posarem les maduixes en remull per tal de netejar-les.

Una a una, els hi anirem tallant el rabet i les anirem col·locant dretes en un plat. ( En aquest punt és on es poden portar les maduixes a prendre el bany en l'aiguardent sempre que no n'hagin de menjar nens)

En dos recipients i al bany maria, posarem els dos xocolates a fondre.

Quan ja s'hauran reblanit, anirem cobrint cada una de les maduixes primer amb una capa de xocolata negra i despres en un escatill de xocolata blanca. Depenent de les preferències de cadascú es pot invertir l'ordre del xocolate o preparar-ne de les dues maneres.

Espero que gaudiu d'aquestes maduixes com ho he fet jo. Bon profit.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo