dijous, 15 d’abril de 2010

KOTÓPULO YIAÚRTI ( Pollastre amb iogurt)


Aquesta és una recepta molt senzilla de preparar, amb poc temps de preparació i de cocció, que se'n surt del típic pollastre al forn i que fa que la barreja de sabors que es produeix, faci gaudir el paladar més exigent.

INGREDIENTS: - 1 pollastre tallat a cuarts ( 1/4 per persona)
- 2 dents d'all
- Sal, pebre i Oli d'oliva

PER LA SALSA DE IOGURT: - 500 grams de iogurt natural
- Oli d'oliva
- All, orenga i menta

Inicialment, prepararem una pasta obtinguda de matxacar els alls al morter i barrejar-los amb l'oli, la sal i el pebre al gust.

Amb aquesta pasta, untarem uniformement el pollastre.

Prepararem una safata pel forn amb oli o mantega segons preferències.

Fornejarem el pollastre a 150-160 º aproximadament durant 20 o 25 minuts.

Mentre tenim el pollastre al forn prepararem la salsa de iogurt.

Barrejarem el iogurt amb les proporcions desitjades d'all, oli, orenga i menta fins obtenir una crema.

Transcorreguts els 20-25 minuts, treurem la safata del forn i abocarem la salsa de iogurt aromatitzada per sobre el pollastre.

Reintroduirem al forn durant 10 o 15 minuts més o fins que veurem que es comença a clavillar la salsa.

El regust que queda a la boca del pollastre, amb l'all, el iogurt, l'orenga i la menta és deliciós.

Espero que gaudiu la recepta com la vaig gaudir jo. Bon profit ¡¡

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo