dijous, 15 d’abril del 2010
KOTÓPULO YIAÚRTI ( Pollastre amb iogurt)
Aquesta és una recepta molt senzilla de preparar, amb poc temps de preparació i de cocció, que se'n surt del típic pollastre al forn i que fa que la barreja de sabors que es produeix, faci gaudir el paladar més exigent.
INGREDIENTS: - 1 pollastre tallat a cuarts ( 1/4 per persona)
- 2 dents d'all
- Sal, pebre i Oli d'oliva
PER LA SALSA DE IOGURT: - 500 grams de iogurt natural
- Oli d'oliva
- All, orenga i menta
Inicialment, prepararem una pasta obtinguda de matxacar els alls al morter i barrejar-los amb l'oli, la sal i el pebre al gust.
Amb aquesta pasta, untarem uniformement el pollastre.
Prepararem una safata pel forn amb oli o mantega segons preferències.
Fornejarem el pollastre a 150-160 º aproximadament durant 20 o 25 minuts.
Mentre tenim el pollastre al forn prepararem la salsa de iogurt.
Barrejarem el iogurt amb les proporcions desitjades d'all, oli, orenga i menta fins obtenir una crema.
Transcorreguts els 20-25 minuts, treurem la safata del forn i abocarem la salsa de iogurt aromatitzada per sobre el pollastre.
Reintroduirem al forn durant 10 o 15 minuts més o fins que veurem que es comença a clavillar la salsa.
El regust que queda a la boca del pollastre, amb l'all, el iogurt, l'orenga i la menta és deliciós.
Espero que gaudiu la recepta com la vaig gaudir jo. Bon profit ¡¡
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada