dijous, 15 d’abril de 2010

AMANIDA DE TALLARINES I RÚCULA


INGREDIENTS: - 250 gr. de tallarines
- 1 manollet de rúcula
- 250 gr. de tomàquet cherry
- 1 cabeça d'alls
- 12 llangostins crus
- 1 carabassó
- el suc d'una llima
- Sal i pebre negre

PREPARACIÓ: En un principi, aquests ingredients són per 4 persones. Per més o menys quantitat anar jugant en proporcions.

Inicialment, bullirem les tallarines " al dente" amb aigua i sal. Un cop bullides, les rentarem en aigua freda i les reservarem a un bol amb un raig d'oli.

Netejarem la rúcula, li treurem els rabets i la trinxarem.

Netejarem els tomàquets i els partirem per la meitat.

Netejarem el carabassó i el tallarem en rodantxes fines.

Partirem la cabeça d'alls per la meitat sense pelar-los.

Pelarem els llagostins.

En un raig d'oli, fregirem les rodantxes de carabassó, les retirarem i les reservarem en un plat amb paper de cuina perquè expulsin l'oli sobrant. Les salarem.

En aquest mateix oli, dorarem els llagostins, juntament amb les dues meitats de la cabeça d'alls per la part tallada. Retirarem els alls i salarem els llagostins.

Un cop tots els ingredients preparats, barrejarem les tallarines, la rúcula, els tomàquets i el carabassó. A continuació, afegirem els llagostins amb l'oli que resta a la paella. Salpebrarem al gust de cadascú i hi afegirem el suc de la llimona.

El resultat és un plat senzill i de molt bon sabor.

Espero que el disfruteu com vaig fer-ho jo. Bon profit.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo