dimarts, 25 de maig de 2010

CABALLA AL DOSDÀ


Aquesta recepta, es molt senzilla, saludable i fàcil de preparar. Me la va dir l'amic Enric Dosdà del Club de Birles Vinaròs i per això aquest nom. Gràcies company
INGREDIENTS PER 2 PERSONES: - 4 caballes ( la quantitat dependrà del tamany). En aquest cas el "tamaño si importa"
- 2 patates mitjanes
- 2 cebes mitjanes
- 1 got de vi negre
- 1 cabossa d'alls
- oli, sal i pebre

PREPARACIÓ: - Pelarem i trossejarem les patates. Les posarem a sofregir fins a mitja cocció i les salpebrarem.
- Un cop estiguin a mitja cocció, les dipositarem a una safate per posar-les al forn.
- A sobre del llit de patata i seba, hi posarem les 4 caballes, que prèviament ens hauran netejat. Per als més mandrosos, podem dir a la peixateria que ens treguin l'espina i tot.
- Col·locarem la cabossa d'alls partida per la meitat entre els peixo i hi abocarem el got de vi per sobre.
- Tirarem un raget d'oli damunt els peixos i al forn preescalfat a 160-170º durant 30 o 35 minuts o fins que el peix estigue al punt.

Ja tenim el plat llest per servir. Espero amic Enric que el puguem gaudir durant molt temps.

Desitjo que tothom el pugueu gaudir com jo i bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo