dilluns, 31 de maig de 2010

FETGE DE CORDER AROMATITZAT AMB UNA DOBLE REDUCCIÓ D'OPORTO




Avui, per tal d'acabar fetge que tenioa a casa he volgut experimentar per la qual cosa no us diré les quntitats d'ingredients. Al mateix temps com cada persona necessita una quantitat de ració, això us ho deixo a les vostres mans.

INGREDIENTS: - Fetge de corder
- Romaní i orégano
- Oporto
- Sal

PREPARACIÓ: A una paella, i després de salar al gust el fetge, el sofregirem fins que estigue gairebé al punt.

Un cop el tenim sofregit, el regarem, ben regat amb oporto, i el flamejarem. Un cop apagades les flames el deixarem coent-se fins que gairebé s'hagi reduit completament l'oporto.

En aquest moment, hi afegirem el romaní i l'orégano al gust i remourem la barreja perquè quedi amb una distribució uniforme.

Arribat a aquest punt, hi donarem un altre bany amb oporto i el tornarem a flamejar. Aquest cop no deixarem que es consumeixi per complert la salseta resultant ja que la posarem d'acompanyament al plat.

Espero que gaudiu tant com jo d'aquest experiment, fins i tot al moment de sucar-hi pa, i molt bon profit¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo