diumenge, 16 de maig de 2010

"FRITO" ( Costella de porc)


Aquesta recepta me la va explicar una bona amiga i puc donar fe de que queda molt saborós i molt bo. Gràcies Mili i quan vulgues me pots tornar a convidar. jejejej

INGREDIENTS: - 7 o 8 kg de costella de porc.
- Sal i pebre barrejat per alinyar-ho
- 10 o 12 grans de pebre
- Oli

PREPARACIÓ: - A un gibrell en un plat al reves al fons hi anirem col·locant la costella un cop alinyada i ho deixarem durant tres o quatre dies.
- Passats aquests tres o quatre dies, escalfarem oli d'oliva ( si pot ser de la Sénia millor) en una paella i anirem fregint molt la costella. Anirem col·locant tros a tros fins que tindrem la paella plena. Sempre amb el foc mig-alt.
- Un cop la carn ben fregida, la col·loquem en una escorredora perquè solti tot l'oli.
- Quan s'hagi refredat, a un pot de vidre posem els 10 o 12 granets de pebre i a sobre hi anem col·locant la costella.
- Amb l'oli del fregit gelat, anem omplin el pot amb la costella a dins. L'altra meitat fins cobrir la costella, l'omplirem amb oli d'oliva cru.
- Tapem i si s'ha fregit bé, ja tenim la costella conservada per temps.

Espero que gaudiu la recepta com jo i bon profit !!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo