dissabte, 19 de febrer de 2011

LLUÇ EN SALSA D'ESPINACS I FORMATGE

La veritat és que aquesta recepta em feia una mica de por perquè ignorava el resultat, però una vegada provada és un plat que us recomano, pel seu sabor i us pot valdre perquè els vostres menuts mengin peix i verdura.

INGREDIENTS: - 8 trossos de lluç

- 1 ou

- Farina

- Espinacs

- Formatge. En el meu cas vaig posar-hi una barreja de 4 formatges.

- Nata líquida

- Nou moscada

- 2 cebes

- Sal i oli d'oliva

Val a dir, que les quantitats de cada ingredient dependrà molt dels comensals.

PREPARACIÓ: - Començarem preparant la salsa. Fregirem a una paella la ceba trossejada molt petita.

- Quan ja la tinguem ben daurada, hi afegirem els espinacs rentats i trossejats també molt petits.

- Quan tindrem ben ofegats els espinacs, afegirem la nata i remourem bé a foc mig perquè no se'ns enganxi.

- Afegirem la nou moscada i salarem al gust.

- Finalment afegirem el formatge. Deixarem que es fongui i es barregi bé amb els altre ingredients.

- Un cop ben barrejat ho passaren per la batedora i ja tenim la salsa llesta.Procurarem mantenir-la calenta.

- A continuació, agarrerem els trossos de lluç i els anirem rebossant amb l'ou batut i la farina.



- Per preparar el plat, posarem dos trossos de lluç i la salsa d'espinacs i formatge per damunt.

Espero que el disfruteu i bon profit!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo