La veritat és que aquesta recepta em feia una mica de por perquè ignorava el resultat, però una vegada provada és un plat que us recomano, pel seu sabor i us pot valdre perquè els vostres menuts mengin peix i verdura.
INGREDIENTS: - 8 trossos de lluç
- 1 ou
- Farina
- Espinacs
- Formatge. En el meu cas vaig posar-hi una barreja de 4 formatges.
- Nata líquida
- Nou moscada
- 2 cebes
- Sal i oli d'oliva
Val a dir, que les quantitats de cada ingredient dependrà molt dels comensals.
PREPARACIÓ: - Començarem preparant la salsa. Fregirem a una paella la ceba trossejada molt petita.
- Quan ja la tinguem ben daurada, hi afegirem els espinacs rentats i trossejats també molt petits.
- Quan tindrem ben ofegats els espinacs, afegirem la nata i remourem bé a foc mig perquè no se'ns enganxi.
- Afegirem la nou moscada i salarem al gust.
- Finalment afegirem el formatge. Deixarem que es fongui i es barregi bé amb els altre ingredients.
- Un cop ben barrejat ho passaren per la batedora i ja tenim la salsa llesta.Procurarem mantenir-la calenta.
- A continuació, agarrerem els trossos de lluç i els anirem rebossant amb l'ou batut i la farina.
- Per preparar el plat, posarem dos trossos de lluç i la salsa d'espinacs i formatge per damunt.
Espero que el disfruteu i bon profit!!!!!!!!!!!!!
dissabte, 19 de febrer del 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada