dijous, 10 de febrer de 2011

CANAPÉ DE PEIX I MARISC

Aquest és un plat molt fàcil i ràpid de preparar, amb un resultat molt gustós.

INGREDIENTS: - Torrades

- Gambes petites congelades, o llagostins

- Tonyina

- Maionesa

- 1 ou

- Api picat

PREPARACIÓ: - Posarem l'ou a bullir fins que es faci dur i el ratllarem en trossos molt petits.

- Escorrerem la tonyina de la llauna per eliminar-hi l'excés d'oli.

- Picarem l'api en trossos molt petits

- Ho barrejarem tot a un bol juntament amb la maionesa.

- Anirem posant la barreja a damunt de les torrades i ho coronarem amb una gambeta o un llagostí fregits.



Espero que us agradi i bon profit!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo