És un plat molt senzill de fer i que amb la barreja de sabors que s'hi produeix et deixa un molt bon gust de boca.
INGREDIENTS: - Un enciam
- Tomàquets cherry
- Formatge semicurat (podeu posar el que més us agradi)
- Un pit de pollastre
- 6 nous
- Unes panses
- Oli i vinagre balsàmic de Mòdena
PREPARACIÓ: - En primer lloc, agarrarem el pit de pollastre i el posarem a coure en aigua amb oli i sal. Quan comenci a bullir, baixarem el foc a la meitat i ho deixarem bullir de 15 a 20 minuts o fins que estigui cuit.
- Posarem l'enciam a un bol.
- Afegirem els cherry partits per la meitat i uns taquets de formatge (com bé us deia abans podeu posar el que més us agradi). En el meu cas vaig posar un semicurat.
- Posarem a sobre el pit de pollastre encara calent fet a tires o a trossos petits.
- Hi afegirem unes panses i les nous trossejades.
- Prepararem l'amaniment amb una part de vinagre balsàmic de Mòdena per tres d'oli i sal al gust. Ho barregem bé, batint enèrgicament i ho abocarem per damunt de l'amanida.
Ja la tenim llesta per menjar. Espero que la gaudiu i bon profit!!!!!!!!!!!
dissabte, 19 de febrer del 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada