dissabte, 19 de febrer de 2011

AMANIDA TEMPERADA DE POLLASTRE

És un plat molt senzill de fer i que amb la barreja de sabors que s'hi produeix et deixa un molt bon gust de boca.

INGREDIENTS: - Un enciam

- Tomàquets cherry

- Formatge semicurat (podeu posar el que més us agradi)

- Un pit de pollastre

- 6 nous

- Unes panses

- Oli i vinagre balsàmic de Mòdena

PREPARACIÓ: - En primer lloc, agarrarem el pit de pollastre i el posarem a coure en aigua amb oli i sal. Quan comenci a bullir, baixarem el foc a la meitat i ho deixarem bullir de 15 a 20 minuts o fins que estigui cuit.

- Posarem l'enciam a un bol.

- Afegirem els cherry partits per la meitat i uns taquets de formatge (com bé us deia abans podeu posar el que més us agradi). En el meu cas vaig posar un semicurat.

- Posarem a sobre el pit de pollastre encara calent fet a tires o a trossos petits.

- Hi afegirem unes panses i les nous trossejades.



- Prepararem l'amaniment amb una part de vinagre balsàmic de Mòdena per tres d'oli i sal al gust. Ho barregem bé, batint enèrgicament i ho abocarem per damunt de l'amanida.

Ja la tenim llesta per menjar. Espero que la gaudiu i bon profit!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo