divendres, 25 de febrer de 2011

PASTÍS DE FORMATGE PER DIABÈTICS


Aquesta recepta la vaig buscar perquè tenia una persona diabètica a casa per sopar i per tal de preparar un postre que puguessim menjar tothom, per mig de la xarxa vaig trobar-la.

Val a dir, que el més adequat per una persona diabètica, com per tothom, és una peça de fruita. La reposteria és un recurs que hauríem d'utilitzar molt de tant en tant, i més si la persona és diabètica. El dia que la persona mengi aquest postre, el menjar previ haurà de ser una mica més lleuger de allò a que està acostumat en el dia a dia.

INGREDIENTS: - 200 grams de galletes (les que trobeu amb menys quantitat de sucres)

- 125 grams de mantega light

- 12 làmines de gelatina neutra

- 430 grams de melmelada de maduixa sense sucre (un pot)

- 3 clares d'ou

- 1 cullerada de vainilla en pols

- 2 cullerades soperes d'edulcorant líquid

- 600 grams de formatge light

- La ralladurs d'una llimona

PREPARACIÓ: - En primer lloc esmicolarem les galletes i les barrejarem amb la mantega. El meu consell és que ho feu a una paella en la mantega més desfeta i us serà més fàcil.

- Amb aquesta barreja obtingudam cubrirem el fons d'un motllo desemmotllable.

- A continuació escalfarem 5 cullerades soperes d'aigua al microones i hi barrejarem 8 de les 12 làmines de gelatina.

- Al mateix temps, batrem les clares fins que les tindrem a punt de neu, és a dir, que quan donem la volta al bol, no han de caure.

- Un cop les tindrem montades, les afegirem al bol de la gelatina, i no al revés.

- Continuarem barrejant i hi afegirem la vainilla en pols, la ralladura de la llimona i el formatge.

- Continuem batent i quan ho tenim ben barrejat, ho aboquem a sobre la capa de galleta.

- Un cop fet això, ho posarem durant 5 o 6 hores a la nevera perquè qualli. A la meitat d'aquest procés, hi posarem per sobre la melmelada de maduixa i ja ho tindrem llest.



- Teniu en compte per tal de treureu del motllo, d'escalfar un ganivet amb aigua calenta. En fer-ho així i al portar gelatina, evitarem que sen's desmunti el pastís.

La veritat és que em va sorprendre. El resultat és un postre molt gustòs i que ens va delectar el paladar.

Espero que el gaudiu i bon profit!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo