Aquí teniu una recepta fresqueta, fàcil de preparar i diferent, més que res per les mandonguilles. La salsa també fa que sigui molt gustosa.
INGREDIENTS: Per les mandonguilles: - 1/2 kg. de carn picada de vedella
- 2 llesques de pa de motllo
- 2 cullerades de llet
- 1 ceba petita
- 3 cullerades de julivert picat
- 3 cullerades d'alfàfrega fresca picada
- una cullerada de farigola fresca picada
- 2 dents d'all
- Oli, sal i pebre negre
Per l'amanida: - 16 mandonguilles ja fetes
- 1 enciam
- 2 ous durs
- 1 gotet d'oli d'oliva
- 1 cullerada de maionesa
- 2 cullerades de vinagre de xerés
- Uns barrotets de pa
- 1 ceba
- Un grapadet de pipes pelades
- Sal i pebre negre
PREPARACIÓ: - En primer lloc he preparat les mandonguilles unes hores abans.
- Remullarem el pa en la llet i ho barrejarem amb la carn picada, la ceba trossejada molt petita, les herbes i sal i pebre al gust.
- Anirem fent les mandonguilles després de ben amassada la barreja.
- Escalfarem oli a una paella i anirem fregint les mandonguilles a foc mitja per evitar que es cremin de fora i quedin crues per dins. Després les deixarem en paper de cuina perquè vagin expulsant l'oli restant.
- Per començar el preparament de l'amanida, partirem les mandonguilles per la meitat i els ous en 4 quarts.
- Tallarem l'enciam en juliana i el rentarem.
- Tallarem la ceba en aros i la reservem.
- Barrejem l'oli, el vinagre, la maionesa, la sal, el pebre i les pipes amb la batedora per preparar l'amaniment.
- Per muntar el plat, col·locarem l'enciam, amb la ceba per damunt. Repartirem les mandonguilles i els quarts d'ou per acabar d'adornar el plat. Ho completarem amb uns barrotets al voltant del plat.
- Posarem l'amaniment en bols al mig de la taula perquè cadascun es posi la quantitat que vulgui.
Espero que disfruteu la recepta com vam fer-ho nosaltres i bon profit!!!!!!!
diumenge, 10 d’abril del 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada