Aquesta és una recepta que em va passar una bona amiga i em vaig dir: "Vaig a provar-la". El resultat són aquests mossets tan apetitosos.
INGREDIENTS: - Una bossa de pure de patata
- 150 grams de foie
- 150 grams de pernil tallat molt fi
- 1/4 de litre de llet
- 25 grams de mantaga
- Oli
PREPARACIÓ: - Prepararem el puré segons indicacions del fabricant, generalment amb la mateixa quantitat de llet i d'aigua, i amb sal i mantega.
- Quan s'hagi refredat, col·locarem una petita quantitat a la ma i al centre posem un trosset de foie. Formem una bola.
- L'envoltem amb una de les rodanxes de pernil.
- Quan tenim totes les boletes formades, les envoltem amb paper d'alumini i les courem a forn fort durant 5 minuts o les fregim en oli abundant durant 3 minuts.
El resultat són uns mossets molt sabrosos i que espero que gaudiu com jo. Bon profit!!!!!!!!
divendres, 15 d’abril del 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada