divendres, 15 d’abril de 2011

FILETS DE PIT DE POLLASTRE FARCITS

Aquí us presento un plat senzill i ràpid de preparar.

INGREDIENTS: - 2 pits de pollastre filetejats

- 11 rodanxes de pernil dolç

- 11 rodanxes de formatge

- 5 patates mitjanes

- 2 cebes

- 2 pebrots verds

- Aigua

- Oli, sal i pebre

- Escuradents

PREPARACIÓ: - Separem els diferents filets dels pits de pollastre, els salem i els farcim amb el pernil dolç i el formatge.

- Tot seguit, els emboliquem i els punxem amb un escuradents cadascun.

- Per altra banda pelem les patates i les fem en rodanxes. Les col·loquem al fons de la safata del forn.

- A sobre hi posem les cebes i els pebrots tallats en juliana.

- Afegim sal i hi posem els rotllets de pollastre a sobre.

- Ho salpebrem, afegim oli i un got d'aigua i ho posem al forn a 180º durant 35 a 45 minuts. Anirem controlant el punt de cocció.



- Si veiem que ens queda molt sec abans d'estar la carn cuita, hi podem afegir més aigua.

Com veieu un plat fàcil de preparar i molt ràpid. Bon profit!!!!!!1

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo