diumenge, 10 d’abril del 2011

PORC A LA TARONJA

Aquí teniu una recepta que necessita unes tres hores per veure la llum, però que gairebé no té feina.

INGREDIENTS: - 1.5 kg. de carn de llom de porc

- 3 cullerades d'oli

- 1 got de brandy

- 5 pastanagues grans

- Romaní

- Sàlvia

- Julivert

- Menta

- Alfàbrega

- 1 got de vi blanc

- 1 got de vi negre

- 2 taronges de suc

- Sal i pebre

PREPARACIÓ: - Col·locarem el llom, ben lligat per evitar que es deformi durant la cocció, a una paella gran amb oli i el daurarem suaument per tots els costats.

- Afegirem el got de brandy i el deixarem evaporar.

- Mentrestant, pelarem i rentarem les pastanagues i les tallarem en rodanxes.

- Ho afegirem al rostit i ho salpebrem al gust.

- Lligarem les rametes de romaní, sàlvia, julivert, menta i alfàbrega. Les rentem i ho afegim a la carn.



- Ruixem amb el vi blanc i el negre i deixem coure entre 1 hora i mitja i dues hores, aneu controlant el punt de cocció, mentre anem voltant la carn de tant en tant, per aconseguir una cocció uniforme. Si la salsa es fa massa espessa, hi podeu afegir un got de brou de carn.

- Un cop tenim la carn al nostre gust, ruixarem la carn amb el suc de les 2 taronges i decorarem amb pell de taronja ratllada.



- Deixem espessir lleugerament la salsa i, finalment, servim ben calent.

El resultat és un plat és un plat saborós on la pastanaga agafa un gust molt bo. Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo