dijous, 7 d’abril del 2011

FILET DE PORC AL XERÉS

Aquest és una recepta que queda molt gustosa i que no té gaire preparatius. Val la pena el poc temps invertit per obtebir la delicadesa que obtenim.

INGREDIENTS: - 1 kg. de filet de porc

- 2 gots de xerés

- 1 rama de romaní

- Pa ratllat

- Sal i pebre

PREPARACIÓ: - Tallem el filet de porc en 8 trossos i l'aplanem amb l'ajut d'un ganivet.

- Ho coloquem a un bol, cubert amb el xerés i en companyia de la rameta de romaní. Ho tapem i ho deixem tapat durant dues hores.

- Passat aquest temps de maseració, treiem els trossos de filet, els salpebrem, els passem pel pa ratllat i els fregim en molt poc oli i la rameta de romaní.

Com us dic el plat resultant és tant exquisit que no em va donar temps a fer les fotografies de rigor. El proper cop que el prepari ja us les penjo.

Espero que el gaudiu com jo i bon profit!!!!!!!!!!!!!.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo