Aquest és una recepta que queda molt gustosa i que no té gaire preparatius. Val la pena el poc temps invertit per obtebir la delicadesa que obtenim.
INGREDIENTS: - 1 kg. de filet de porc
- 2 gots de xerés
- 1 rama de romaní
- Pa ratllat
- Sal i pebre
PREPARACIÓ: - Tallem el filet de porc en 8 trossos i l'aplanem amb l'ajut d'un ganivet.
- Ho coloquem a un bol, cubert amb el xerés i en companyia de la rameta de romaní. Ho tapem i ho deixem tapat durant dues hores.
- Passat aquest temps de maseració, treiem els trossos de filet, els salpebrem, els passem pel pa ratllat i els fregim en molt poc oli i la rameta de romaní.
Com us dic el plat resultant és tant exquisit que no em va donar temps a fer les fotografies de rigor. El proper cop que el prepari ja us les penjo.
Espero que el gaudiu com jo i bon profit!!!!!!!!!!!!!.
dijous, 7 d’abril del 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada