dijous, 18 d’agost de 2011

INTXAURSALSA

Ja per finalitzar amb el sopar de la "no carn" vaig optar per un postre originari del Pais Basc, la Intxaursalsa.

INGREDIENTS: - 1 litre de llet

- 200 grams de nous pelades

- 250 grams de sucre

- 1 rameta de canyella

PREPARACIÓ: - Trossejarem les nous fins aconseguir una pasta molt fina.

- A un cassó, posarem la llet amb les nous i la canyella, i deixarem coure a foc lent durant 30 minuts amb compte d'anar removent perquè no s'enganxi.

- Quan es comenci a fer espessa la barreja, afegim el sucre, sense deixar de remoure i deixem coure uns 5 minuts més.



- S'aboca la barreja en bols individuals i es deixa refrigerar.

Per treureu a taula podeu posar-hi canyella en pols i unes ralladures de xocolata blanca.

Com podeu veure, fàcil i ràpid de preparar. Bon profit!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo