Ja per finalitzar amb el sopar de la "no carn" vaig optar per un postre originari del Pais Basc, la Intxaursalsa.
INGREDIENTS: - 1 litre de llet
- 200 grams de nous pelades
- 250 grams de sucre
- 1 rameta de canyella
PREPARACIÓ: - Trossejarem les nous fins aconseguir una pasta molt fina.
- A un cassó, posarem la llet amb les nous i la canyella, i deixarem coure a foc lent durant 30 minuts amb compte d'anar removent perquè no s'enganxi.
- Quan es comenci a fer espessa la barreja, afegim el sucre, sense deixar de remoure i deixem coure uns 5 minuts més.
- S'aboca la barreja en bols individuals i es deixa refrigerar.
Per treureu a taula podeu posar-hi canyella en pols i unes ralladures de xocolata blanca.
Com podeu veure, fàcil i ràpid de preparar. Bon profit!!!!!!!
dijous, 18 d’agost del 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada