Continuant amb el sopar sense carn vaig preparar una recepta típica escandinava,mandonguilles de peix. Queden amb una textura molt semblant a la que trobareu en determinats plats xinesos, molt gelatinós.
INGREDIENTS: - 500 grams de lluç
- 2 ous
- 2 llesques de pa de motllo
- 2 cullerades de farina
- 2 cebes petites
- 1 fulla de llorer
- Una llimona
- 40 grams de tàperes
- Nou moscada
- Pebre blanc
- Nata de cuina
- Sal
PREPARACIÓ: - En primer lloc, prepararem un brou amb les restes del peix (espina, cap, pell), una ceba tallada a quarts, el llorer i sal.
- Mentre bull el brou, ruixarem els filets de peix amb el suc de la llimona i es reserven. Remullem el pa.
- Quant el peix comença a blanquejar per efecte de la llimona, el triturem juntament amb l'altra ceba, el pa remullat i les tàperes.
- Un cop estigui ben barrejat, incorporem farina, els ous batuts i la nata. Ho condimentem amb la nou moscada i el pebre blanc.
- Un com ben amalgamada la massa, formem petites boles, que anirem bullint amb el brou de peix durant uns 15 minuts.
- Per preparar la salsa, fondrem la mantega i barrejarem amb farina, afegim dues tasses de brou i deixem reduir fins que la barreja s'espessi lleugerament.
Ja podem muntar el plat amb les mandonguilles i una cullerada de salsa per sobre.
Ja em disculpareu però no vaig recordar fer les fotos. Ja les penjaré el pròxim cop.
Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!1
dijous, 18 d’agost del 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada