dijous, 18 d’agost de 2011

FISKEBOLLER (MANDONGUILLES DE PEIX)

Continuant amb el sopar sense carn vaig preparar una recepta típica escandinava,mandonguilles de peix. Queden amb una textura molt semblant a la que trobareu en determinats plats xinesos, molt gelatinós.

INGREDIENTS: - 500 grams de lluç

- 2 ous

- 2 llesques de pa de motllo

- 2 cullerades de farina

- 2 cebes petites

- 1 fulla de llorer

- Una llimona

- 40 grams de tàperes

- Nou moscada

- Pebre blanc

- Nata de cuina

- Sal

PREPARACIÓ: - En primer lloc, prepararem un brou amb les restes del peix (espina, cap, pell), una ceba tallada a quarts, el llorer i sal.

- Mentre bull el brou, ruixarem els filets de peix amb el suc de la llimona i es reserven. Remullem el pa.

- Quant el peix comença a blanquejar per efecte de la llimona, el triturem juntament amb l'altra ceba, el pa remullat i les tàperes.

- Un cop estigui ben barrejat, incorporem farina, els ous batuts i la nata. Ho condimentem amb la nou moscada i el pebre blanc.

- Un com ben amalgamada la massa, formem petites boles, que anirem bullint amb el brou de peix durant uns 15 minuts.

- Per preparar la salsa, fondrem la mantega i barrejarem amb farina, afegim dues tasses de brou i deixem reduir fins que la barreja s'espessi lleugerament.

Ja podem muntar el plat amb les mandonguilles i una cullerada de salsa per sobre.

Ja em disculpareu però no vaig recordar fer les fotos. Ja les penjaré el pròxim cop.

Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!1

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo