dijous, 18 d’agost de 2011

PIPERRADA

Avui teníem un sopar a casa amb una persona a la que no li agrada la carn i la seva família. Un repte difícil però que vam superar sense tastar la carn. Vam començar amb aquest plat típic de la cuina basca.



INGREDIENTS: - 5 pebrots vermells

- 4 pebrots verds

- 6 tomàquets

- 4 dents d'all

- 2 cebes

- 4 ous

- Julivert

- Sal, oli, sucre i una pesteta

PREPARACIÓ: - Tallarem finament la ceba, el julivert, dos dents d'alli prepararem totes les verdures: tallarem els tomàquets, trocejarem i netejarem de llavors els pebrots verds.

- A una cassola amb oli d'oliva daurarem dos alls i la pesteta i ho reservarem.

- Torrarem al forn els pebrots vermells i es netejen, llevant-los la pell. Els tallem a quadres i els posem a una cassola on els deixarem que es vagin fent a foc lent amb la tapa posada.

- Prepararem el sofregit amb la ceba, el julivert, l'all i la pesteta que teníem reservats. Hi afegirem els tomàquets i els pebrots verds. Rectifiquem de sal, afegim el sucre i deixem coure a foc lent durant 20 minuts, removent de tant en tant.



- Passat aquest temps, afegirem el sofregit a la cassola de pebrot roig.

- A sobre del sofregit i esclatarem tants ous com comensals siguem a la menjada i esperarem a que quallin.

Ja podem emplatar-ho. Espero que el disfuteu. Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo