Avui teníem un sopar a casa amb una persona a la que no li agrada la carn i la seva família. Un repte difícil però que vam superar sense tastar la carn. Vam començar amb aquest plat típic de la cuina basca.
INGREDIENTS: - 5 pebrots vermells
- 4 pebrots verds
- 6 tomàquets
- 4 dents d'all
- 2 cebes
- 4 ous
- Julivert
- Sal, oli, sucre i una pesteta
PREPARACIÓ: - Tallarem finament la ceba, el julivert, dos dents d'alli prepararem totes les verdures: tallarem els tomàquets, trocejarem i netejarem de llavors els pebrots verds.
- A una cassola amb oli d'oliva daurarem dos alls i la pesteta i ho reservarem.
- Torrarem al forn els pebrots vermells i es netejen, llevant-los la pell. Els tallem a quadres i els posem a una cassola on els deixarem que es vagin fent a foc lent amb la tapa posada.
- Prepararem el sofregit amb la ceba, el julivert, l'all i la pesteta que teníem reservats. Hi afegirem els tomàquets i els pebrots verds. Rectifiquem de sal, afegim el sucre i deixem coure a foc lent durant 20 minuts, removent de tant en tant.
- Passat aquest temps, afegirem el sofregit a la cassola de pebrot roig.
- A sobre del sofregit i esclatarem tants ous com comensals siguem a la menjada i esperarem a que quallin.
Ja podem emplatar-ho. Espero que el disfuteu. Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada