Avui m'he posat a remenar per la nevera i per fora d'ella, en definitiva, pel rebost, i m'he posat a muntar una amanida per aquesta nit. Sembla que ha quedat bona, cosa que no us podré confirmar fins la nit. De moment, la meva catadora oficial, Tània, m'ha dit que està molt bona.
INGREDIENTS: - Un enciam iceberg.
- 250 grams de tomàquets cherry
- 250 grams de tiretes de bacon
- 1 alvocat
- 1 taronja
- 1 "mango"
- Oli, vinagre i menta
PREPARACIÓ: - Tallarem tot l'enciam petit i el posarem a un bol.
- Per altra banda, pelarem la taronja i l'alvocat i els farem a trossos petits. Els posarem per damunt de l'enciam.
- Al mateix temps, haurem passat el bacon amb un raig d'oli per una paella fins que quedi ben daurat i cruixent. Quan ja estigui ben fet, el posarem en paper de cuina perquè expulxi l'oli sobrant. Ho posarem damunt de la resta d'ingredients de l'amanida.
- Per un altre costat, barrejarem 3 parts d'oli, una de vinagre amb la menta i el "mango" pelat i trossejat fins que quedi ben emulsionada la vinagreta.
- Quan ja ho tinguem tot ho barrejarem i ho posarem una estona a la nevera.
Espero que hagi sortit tan bo com sembla i bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dijous, 3 de novembre del 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada