INGREDIENTS: - 1 kg de llom
- 1.5 kg de sal grossa
PREPARACIÓ: - Netegem bé de greix tota la peça de llom.
- A una font per posar al forn, extendrem una capa de sal grossa per cubrir tot el fons, aproximadament mig kilogram.
- Posarem la peça de llom a sobre i la cobrirem amb la resta de la sal. Presionarem per tot el voltant, per formar com una cuirassa.

- Escalfem el forn a 175ºC i posem la safata a dintre. La deixem aproximadament una hora.
- Passat aquest temps, observareu que la sal sembla que s'hagi trencat (veure foto).
- Treiem del forn, eliminem la cuirassa de sal de la carn, intentem eliminar el màxim de sal possible i deixem refredar.
- A continuació, ja es pot trossejar i servir, tan calent com fred i amb l'acompanyament que desitjeu. En el meu cas, amb els OUS "ESCALFATS" EN TOMÀQUET.

Com heu pogut comprovar, és una recepta molt senzilla de preparar i amb un resultat sorprenent. Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada