dimecres, 23 de novembre de 2011

PERNIL DE PORC FOLRAT DE PA

Aquesta és una recepta alemanya, que vaig decidir provar el divendres passat amb uns amics que van venir a sopar a casa. Gràcies Anna i Ferran i espero que us quedessin ganes de tornar.

INGREDIENTS: - 1 kg de pernil de porc

- Sal, pebre i "comino"

PER PREPARAR EL PA: - 800 grams de mantega

- 500 grams de farina

- 250 ml d'aigua

- 5 grams de sal



PREPARACIÓ: - Prepararem el pernil en sal, pebre i "comino".

- L'enfornarem a 250 ºC i quan comenci a daurar-se, l'anem voltant perquè es faci per tots els costats uniformement. El tenim al forn durant uns 90 minuts aproximadament.

- Per preparar la massa del pa, barrejarem la farina, la mantega reblanida, l'aigua i la sal. Anem afegint farina, fins que la massa no en vulgui més.

- Quan ja tenim la massa ben treballada i els ingredients ben barrejats, la deixem reposar durant uns 30 minuts aproximadament.

- Un cop el pernil ja s'hagi gelat, l'emboliquem amb la massa. Podem decorar el plat en unes tires fetes també amb massa.



- Ho enfornem a 220ºC més o menys 45 minuts o fins que la massa quedi ben feta i ja tenim el plat a punt.



Nosaltres el vam acompanyar en unes patates fregides amb ceba per llepar-se els dits. Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo