dijous, 24 de novembre del 2011

CONILL A LA MOSTASSA

Aquesta recepta està pensada per la meva parella, Sílvia, a la que agrada molt el conill, i per sa mare, la meva estimada sogra Mari Carmen, a la que també agrada molt el conill i a més li encanta la mostassa. Ja veureu que només està la fotografia de l'abans, us prometo que la propera vegada faré la foto del després. Ara no vaig arribar a temps.

INGREDIENTS: - 1 conill fet a quarts

- 4 cullerades de mostassa francesa

- Farina

- 60 grams de mantega

- 60 grams de bacon

- 1 ceba

- 1 dent d'all

- 250 ml de nata líquida

PREPARACIÓ: - Un cop ben trossejat el conill, el posarem en remull en aigua en sal durant dues hores.



- Passat aquest temps s'escorre, s'asseca i es cobreix amb mostassa ben distribuida per tots els trossos, el tapem en un drap i el deixem reposar tota la nit a la nevera.

- Al dia següent, passem el conill per la farina i el daurem pels dos costats a una cassola amb mantega desfeta. Reservem.

- A la mateixa cassola, sofregim el beicon. Després afegim la ceba i l'all picats molt fi.

- Quan la ceba estigui blana, tornem a posar el conill a la cassola, tapem i deixem coure uns 30 minuts amb compte que no se'ns cremi la ceba.

- Després dels 30 minuts, retirem la cassola del foc i afegim la nata líquida. Tornem la cassola al foc ben tapada uns 45 minuts més o fins que el conill estigui ben tendre. Compte en tombar-lo dos cops almenys perquè nos se'ns cremi.


Ja tenim el plat llest per emplatar en un acompanyament de patates al forn. Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo