dissabte, 2 de juny del 2012

MAR I MUNTANYA MALLORQUÍ

Sempre que puc, i com a Sílvia li encanta el conill, vaig preparant-ne algun plat. En aquest cas, em van passar una recepta procedent de Ses Illes, i vaig decidir provar-lo.
INGREDIENTS: - 1.5 kg de conill - 1.5 kg de gambes - 1.5 kg de ceba (sempre poseu la mateixa quantitat de les tres coses, ceba, conill i gambes) - Sobrassada - Llorer - Una rameta de canyella - Pebre, sal i oli PREPARACIÓ: - Trossejarem el conill i el salpebrarem. - Tallarem la ceba en tires llargues i ben fines. - A una cassola, amb oli i un pessiguet de sal, fregirem un tros de sobrassada sense la pell. Quan la tindrem gairebé desfeta, hi sofregirem el conill fins que quedi rosadet. - A un altra paella, sofregirem les gambes, i quan aquestes ja estiguin rosades hi afegirem la ceba fins que quedi daurada. - Abaixarem el foc de la cassola, i afegirem el contingut de la paella. - Tot seguit hi posem un parell de gots d'aigua, una o dos fulletes de llorer, la rameta de canyella i reduïm de sal.
- Ho tapem i ho deixem bullint fins que es redueixi l'aigua o fins que el conill quedi ben tou. - Quan ja ho tenim cuit, ho hem de deixar reposar 24 hores per acabar de donar consistència a la salseta. El resultat d'aquest plat és, literalment parlant, per llepar-se els dits si se us acaba el pa per sucar. Espero que no us faci mania el fet de barrejar mar i muntanya. El resultat és exquisit. Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo