Sempre que puc, i com a Sílvia li encanta el conill, vaig preparant-ne algun plat. En aquest cas, em van passar una recepta procedent de Ses Illes, i vaig decidir provar-lo.
INGREDIENTS: - 1.5 kg de conill
- 1.5 kg de gambes
- 1.5 kg de ceba (sempre poseu la mateixa quantitat de les tres coses, ceba, conill i gambes)
- Sobrassada
- Llorer
- Una rameta de canyella
- Pebre, sal i oli
PREPARACIÓ: - Trossejarem el conill i el salpebrarem.
- Tallarem la ceba en tires llargues i ben fines.
- A una cassola, amb oli i un pessiguet de sal, fregirem un tros de sobrassada sense la pell. Quan la tindrem gairebé desfeta, hi sofregirem el conill fins que quedi rosadet.
- A un altra paella, sofregirem les gambes, i quan aquestes ja estiguin rosades hi afegirem la ceba fins que quedi daurada.
- Abaixarem el foc de la cassola, i afegirem el contingut de la paella.
- Tot seguit hi posem un parell de gots d'aigua, una o dos fulletes de llorer, la rameta de canyella i reduïm de sal.
- Ho tapem i ho deixem bullint fins que es redueixi l'aigua o fins que el conill quedi ben tou.
- Quan ja ho tenim cuit, ho hem de deixar reposar 24 hores per acabar de donar consistència a la salseta.
El resultat d'aquest plat és, literalment parlant, per llepar-se els dits si se us acaba el pa per sucar. Espero que no us faci mania el fet de barrejar mar i muntanya. El resultat és exquisit.
Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!
dissabte, 2 de juny del 2012
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada