dissabte, 9 de juny del 2012

ROLLETS D' ESPÀRREGS

Aquest és el segon dels aperitius que vam preparar pel sopar. En aquest cas, vaig contar en la col·laboració de Tània. INGREDIENTS: - Esparregs verds (depenent dels comensals, 2 o 3 per cap) - Formatge en llonxes (tantes com espàrregs) - Pernil dolç en llonxes (tantes com espàrregs) - Mantega - Nou moscada - Sal i pebre PER PREPARAR LA BEIXAMEL: - 1 got de llet - 2 culleradesb de maizena - Mantega - Sal, pebre i nou moscada PREPARACIÓ: - Tallarem els espàrregs, separant la part dura que no es menja. Els igualarem i els lligarem tots junts formant un ram. - Els courem a una cassola amb aigua en sal durant 15 minuts, Els escorrerem i deixarem que es refredin. - Embolicarem cada espàrreg amb una llonxa de formatge i 1 de pernil dolç, i els anirem posant a una font pel forn, untada amb mantega. - A continuació prepararem la beixamel: Posarem a un cassó el got de llet descremada amb sal, pebre i nou moscada. Mentrestant desfem les 2 cullerades de maizena en llet gelada i quan bulli la llet ho aboquem dins amb 2 cullerades de mantega. Continuarem removent fins que s'espessi. - Un cop tenim la beixamel preparada, cobrirem els esparregs. Per damunt hi posarem uns trossets de mantega i nou moscada i ho enfornarem durant uns 20 minuts aproximadament. Ja ho tenim llest per portar a taula. No us puc posar foto perquè no hi vaig pensar. La gana apretava,;) jejeje. Bon profit!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo