dissabte, 9 de juny del 2012
ROLLETS D' ESPÀRREGS
Aquest és el segon dels aperitius que vam preparar pel sopar. En aquest cas, vaig contar en la col·laboració de Tània.
INGREDIENTS: - Esparregs verds (depenent dels comensals, 2 o 3 per cap)
- Formatge en llonxes (tantes com espàrregs)
- Pernil dolç en llonxes (tantes com espàrregs)
- Mantega
- Nou moscada
- Sal i pebre
PER PREPARAR LA BEIXAMEL: - 1 got de llet
- 2 culleradesb de maizena
- Mantega
- Sal, pebre i nou moscada
PREPARACIÓ: - Tallarem els espàrregs, separant la part dura que no es menja. Els igualarem i els lligarem tots junts formant un ram.
- Els courem a una cassola amb aigua en sal durant 15 minuts, Els escorrerem i deixarem que es refredin.
- Embolicarem cada espàrreg amb una llonxa de formatge i 1 de pernil dolç, i els anirem posant a una font pel forn, untada amb mantega.
- A continuació prepararem la beixamel: Posarem a un cassó el got de llet descremada amb sal, pebre i nou moscada. Mentrestant desfem les 2 cullerades de maizena en llet gelada i quan bulli la llet ho aboquem dins amb 2 cullerades de mantega. Continuarem removent fins que s'espessi.
- Un cop tenim la beixamel preparada, cobrirem els esparregs. Per damunt hi posarem uns trossets de mantega i nou moscada i ho enfornarem durant uns 20 minuts aproximadament.
Ja ho tenim llest per portar a taula. No us puc posar foto perquè no hi vaig pensar. La gana apretava,;) jejeje.
Bon profit!!!!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada