Aquest és el darrer dels aperitius d'ahir. Sona una mica estrany pero el resultat és més que acceptable.
INGREDIENTS: - 250 grams de fetges de pollastre
- 100 mililitres de llet
- 1 ceba petita
- 1 dent d'all
- 100 grams de mantega
- 1/4 de taronja ratllada
- 1 cullerada de suc de taronja
- 1 cullerada de melmelada de taronja
- 1 cullerada de conyac
PREPARACIÓ: - Posarem els fetgets de pollastre en la llet per tal de suavitzar-los. Prèviament els haurem deixat sense els tendrums blancs que molts cops els acompanyen.
- Passades dues hores, els escorrerem i els assecarem. Els salpebrem i els deixem de banda momentàniament.
- A una paella, posarem la meitat de la mantega i sofregirem la ceba que haurem trossejat en trossos molt petits.
- Quan ja la tenim daurada, sofregirem durant 1 minut l'all, que haurem fet en quatre trossos. Passat aquest minut el retirem.
- Pugem el foc i sofregim els fetges amb la ratlladura de taronja.
- Quan ja està ben rosadet, afegirem la melmelada i remourem bé per a continuació afegir el suc de taronja i el conyac.
- Passat mig minut retirem del foc.
- Deixem refredar, encara que no completament, afegirem la resta de la mantega i ho triturarem.
- Posarem el paté en el recipient on ho vulguem refredar i ho deixarem a la nevera perquè s'acabi de compactar com a mínim dues hores.
Passades aquestes dues hores ja podeu començar a preparar les torrades pel paté. El podeu servir en unes escates de sal maldom.
Bon profit!!!!
dissabte, 9 de juny del 2012
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada