dissabte, 9 de juny de 2012

PATÉ DE POLLASTRE I TARONJA

Aquest és el darrer dels aperitius d'ahir. Sona una mica estrany pero el resultat és més que acceptable.

INGREDIENTS: - 250 grams de fetges de pollastre

                             - 100 mililitres de llet

                             - 1 ceba petita

                             - 1 dent d'all

                             - 100 grams de mantega

                             - 1/4 de taronja ratllada

                             - 1 cullerada de suc de taronja

                             - 1 cullerada de melmelada de taronja

                             - 1 cullerada de conyac

PREPARACIÓ: - Posarem els fetgets de pollastre en la llet per tal de suavitzar-los. Prèviament els haurem deixat sense els tendrums blancs que molts cops els acompanyen.

                           - Passades dues hores, els escorrerem i els assecarem. Els salpebrem i els deixem de banda momentàniament.

                           - A una paella, posarem la meitat de la mantega i sofregirem la ceba que haurem trossejat en trossos molt petits.

                           - Quan ja la tenim daurada, sofregirem durant 1 minut l'all, que haurem fet en quatre trossos. Passat aquest minut el retirem.

                           - Pugem el foc i sofregim els fetges amb la ratlladura de taronja.
                   
- Quan ja està ben rosadet, afegirem la melmelada i remourem bé per a continuació afegir el suc de taronja i el conyac.

- Passat mig minut retirem del foc.

- Deixem refredar, encara que no completament, afegirem la resta de la mantega i ho triturarem.

- Posarem el paté en el recipient on ho vulguem refredar i ho deixarem a la nevera perquè s'acabi de compactar com a mínim dues hores. Passades aquestes dues hores ja podeu començar a preparar les torrades pel paté. El podeu servir en unes escates de sal maldom.

Bon profit!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo