dissabte, 9 de juny del 2012
MOUSSE GELADA DE SALMÓ FUMAT
Ahir vam anar a un sopar en uns amics i en aquest cas havíem de portar els aperitius. En vaig preparar tres. Van quedar sabrosos i són prou ràpids de preparar.
El primer és aquesta MOUSSE DE SALMÓ que us presento a continuació.
INGREDIENTS:- 200 grams de salmó fumat.
- 1 got de nata líquida
- 1 cullerada de suc de llimona
- 4 fulles de gelatina neutra
- 2 clares d'ou
- 1 got de nata per montar
- Nou moscada
- Sal i pebre
PREPARACIÓ: - Picarem finament 150 grams de salmó
- Hi afegirem la nata líquida, el suc de llimona, la nou moscada i ho salpebrarem.
- Ho passarem tot per la batedora din que obtindrem un puré molt suau.
- Posarem les fulles de felatina en aigua. Un cop estaran ben mullades, les escorrerem i les incorporarem al puré de salmó.
- Batrem les clares a punt de neu i montarem la nata.
- Incorporarem totes dues coses, la nata i les clares, a la barreja del salmó.
- Repartirem la mousse en els recipients amb que sortirà a la taula i ho posarem a la nevera, més o menys, durant dues hores perquè la mousse es qualli.
Ja tenim el primer dels aperitius llest. Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada