dissabte, 9 de juny de 2012

MOUSSE GELADA DE SALMÓ FUMAT

Ahir vam anar a un sopar en uns amics i en aquest cas havíem de portar els aperitius. En vaig preparar tres. Van quedar sabrosos i són prou ràpids de preparar. El primer és aquesta MOUSSE DE SALMÓ que us presento a continuació. INGREDIENTS:- 200 grams de salmó fumat. - 1 got de nata líquida - 1 cullerada de suc de llimona - 4 fulles de gelatina neutra - 2 clares d'ou - 1 got de nata per montar - Nou moscada - Sal i pebre PREPARACIÓ: - Picarem finament 150 grams de salmó - Hi afegirem la nata líquida, el suc de llimona, la nou moscada i ho salpebrarem. - Ho passarem tot per la batedora din que obtindrem un puré molt suau. - Posarem les fulles de felatina en aigua. Un cop estaran ben mullades, les escorrerem i les incorporarem al puré de salmó. - Batrem les clares a punt de neu i montarem la nata. - Incorporarem totes dues coses, la nata i les clares, a la barreja del salmó. - Repartirem la mousse en els recipients amb que sortirà a la taula i ho posarem a la nevera, més o menys, durant dues hores perquè la mousse es qualli. Ja tenim el primer dels aperitius llest. Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo