dimecres, 12 de març del 2014

QUESADA PASIEGA

Aquesta és un altra recepta típica de Cantàbria. S'anomena Quesada pasiega. He posat el nom original perquè penso que no l'he de traduir i no se si es pot traduir. És un postre típic dels Valls Pasiegos (especialment, de Selaya , Vega de Pas , Villacarriedo y Alceda-Ontaneda) i un dels més típics de Cantàbria.

INGREDIENTS: - 300 grams de formatge fresc

                            - 1/2 litre de llet

                            - 3 ous

                            - 200 grams de sucre

                            - 50 grams de farina

                            - 50 grams de mantega

                            - 1 culleradeta de llevat

                            - 1 polsim de canyella

PREPARACIÓ: - Batre tots els ingredients i abocar la preparació a un motllo untat amb mantega. Teniu en compte que el motllo ha de ser gran perquè la Quesada ha de quedar sense molt de gruix. (en el meu cas i per aquestes quantitats d'ingredients vaig utilitzar dos motllos de 30 x 22cm)

                           - Enfornarem durant 60 minuts (sempre tenint en compte que cada forn proporciona una cocció diferent)a 180ºC amb el motllo tapat amb paper d'alumini. Us recomana que al final perquè s'acabi de fer el deixeu uns deu minuts sense l'alumini.



Ja veureu que el resultat és exquisit i per llepar-se els dits. Bon profit!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo