dimecres, 5 de març de 2014

CUIXES DE POLLASTRE TORRAT FARCIT DE FOIE

Aquesta és una recepta molt fàcil i amb un resultat molt gustós. És ràpida de preparar i no té cap complicació. Com podeu veure a continuació, hi ha pocs ingredients.

INGREDIENTS: - 4 cuixes de pollastre

                            - 4 rodanxes de foie

                            - Sal, pebre blanc i oli.

PREPARACIÓ: -  Treurem l'os de les cuixes de pollastre per que es quedin ben obertes i les salpebrarem.

                           - Les rostirem al forn fins que quedin ben fetes i amb la pell cruixent.

                           - Un cop estaran ben rostides, les trossejarem en tires o en trossos mitjans, reservant la pell.

                           - El foie amb un polsim de sal, el passarem per la paella.

                           - Per muntar el plat, posarem una base de pollastre trossejat, damunt una rodanxa de foie passat per la paella, un altra capa de pollastre i ho cubrirem tot amb la pell rostida que hem reservat.



Ja podeu tenir preparat l'acompanyament que us vingui de gust i cap a taula. Bon profit!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo