dissabte, 22 de març del 2014
TRUITA DE LLUÇ
Aquesta és una recepta típica de la cuina asturiana i en concret d'Oviedo. És una recepta fàcil i ràpida de preparar. El resultat? ..., per saber el resultat l'haureu de tastar.
INGREDIENTS: - 6 ous
- 300 grams de lluç
- 2 cebes
- Oli i sal
PREPARACIÓ:- Desmollarem el lluç i si no l'heu comprat sense pell i espines, les haureu de triar. Jo us recomano que el compreu net i us estalvieu la feina.
- Trinxarem la ceba molt petita i la sofregirem fins que quedi amb un aspecte transparent. En aquest punt la salarem al gust.
- Afegirem a la ceba el lluç i els ous batuts.
- La courem al punt, donant-li la forma de truita i deixant-la ben dauradeta pels dos costats.
Bon profit!!!!!!!!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada