dissabte, 22 de març de 2014

TRUITA DE LLUÇ

Aquesta és una recepta típica de la cuina asturiana i en concret d'Oviedo. És una recepta fàcil i ràpida de preparar. El resultat? ..., per saber el resultat l'haureu de tastar. INGREDIENTS: - 6 ous - 300 grams de lluç - 2 cebes - Oli i sal PREPARACIÓ:- Desmollarem el lluç i si no l'heu comprat sense pell i espines, les haureu de triar. Jo us recomano que el compreu net i us estalvieu la feina. - Trinxarem la ceba molt petita i la sofregirem fins que quedi amb un aspecte transparent. En aquest punt la salarem al gust. - Afegirem a la ceba el lluç i els ous batuts. - La courem al punt, donant-li la forma de truita i deixant-la ben dauradeta pels dos costats. Bon profit!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo