dijous, 25 de març de 2010

COC DE TARONJA




Ingredients: - 4 ous
- 1 sobret de llevadura en pols
- La ratlladura de la pell de 2 taronges
- 240 grams de sucre
- 240 gr. farina
- 1 got de suc de taronja
- 1 pessiguet de sal

Per l'almíbar: - 130 gr de sucre
- 1 got de suc de taronja

Preparació: Batre'm les clares a punt de neu. Afegirem els rovells, la sal, el sucre, la ratlladura i el suc de taronja on haurem desfet la llecadura (compte de deixar-ho en un got k sobreixirà). A continuació afegirem la farina remenant amb una espàtula. Ho col·locarem en el form preescalfat a 180 graus durant uns 30 minuts.

Per preparar l'almíbar posarem al foc el got de suc de taronja i els 130 grs de sucre i ho deixarem reduir. Un cop s'hagi reduit ho tirarem per sobre del coc un cop l'haurem tret del forn.

Una recepta que m'ha suggerit una amiga. Moltes gràcies. Deliciosa i ràpida de preparar. Uns 45 minuts amb el fornejat inclòs.

1 comentaris:

Anna ha dit...

Aquest coc fet per en Jaume,està BONISIM!!!ho puc dir perque el vaig provar la setmana pasada.
Felicitats Jaume per fer-nos la vida més dolÇa amb aquestes pastetes tan bones.

Anna

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo