dimecres, 2 de juny del 2010

GRANISAT DE SÍNDRIA O MELO DE MORO





Avui m'han demanat que si podia posar una sèrie de receptes senzilles de preparar, que al mateix temps fossin refrescants i "light" que de cara a l'operació bikini sembla que a tothom ens anirà bé. Començarem en una recepta que igual ens pot servir com postre, com refresc, com excusa perquè els nostres fills prenguin fruita.

INGREDIENTS: - 750 gr. de síndria (1/4 part d'una síndria mitjana)
- El suc de mitja llima
- Cas que vulguem fer la recepta "light" hi posarem una cullerada sopera d'edulcorant líquid, si no tenim aquest problema o aquestes manies, posarem tanta quantitat de sucre com llépols siguem.
- 2 rametes de menta o herba bona.

PREPARACIÓ: - Pelarem i traurem les llavors de la síndria (sempre hi ha la opció de comprar-la sense llavors)

- Passarem la polpa juntament amb l'edulcorant o el sucre i el suc de llimona per la liquadora o la batedora.

- El puré resultant el posarem al congelador fins que estigui sòlid.

- En traureu sòlid trencarem els vidres de gel fins que es vegi un granissat fi. Aquesta operació la repetirem 2 cops més.

- Un cop ho anem a servir, ho decorarem amb les fulles de menta o herba bona.

Espero que us refresqui i ho gaudiu com ho he gaudit jo. Bon profit¡¡¡

2 comentaris:

Unknown ha dit...

HOLA AMIC JAUME, NOMES COMENTAR QUE PER FER UNA MICA MES ECONOMIC EL GRANISAT NO HAURIES D'USAR ELS GOTS DE VIDRE SINO LA MATEIXA SANDRIA, LA CLOSCA DE LA QUAL MATE MES LA FRESCO QUE NO UN VIDRE

Jaume Vidal ha dit...

Gracies amic. Ho tindre en compte la propera vegada. Salut

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo