divendres, 24 de setembre de 2010

LASSANYA DE VERDURES I QUATRE FORMATGES

INGREDIENTS: - 16 plaques de lassanya (per 4 persones)
- 1 alberginia
- 2 pebrots rojos de torrar
- 1 pebrot verd de torrar
- 1 all porro
- 2 carabassons
- 500 grams de barreja de 4 formatges
- Pinyons
- Oli d'oliva
- Sal
- Comino molt

PREPARACIÓ: - Deixarem les plaques de lassanya en aigua calenta segons el temps que ens marqui el fabricant.

- A una paella petita sense oli torrarem els pinyons i els resservarem per més tard.

- Sofregirem el porro tallat en làmines fines i l'alberginia a daus, durant uns 15 minuts. Amb una forquilla triturarem un poc per deixar una massa uniforme.

- A una paella en llet, sal i comino bullirem durant 7 minuts, tapat el carabassó tallat en rodantxes d'1 cm. aproximadament.

- A un altra paella, sofregirem els pebrots tallats en tires.

- A una safata pel forn anirem colocant els diferents nivells:
- Carabassó en formatge (250 gr) al primer
- Alberginia i porro amb els pinyons al segon
- Pebrots al tercer nivell

- Tancarem amb les darreres plaques de lassanya i cobrirem amb 250 gr de formatge ratllat.



- Fornejarem durant 15 minuts a 190 ºC.

Espero que gaudiu tant com jo d'aquesta recepta i bon profit!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo