INGREDIENTS: - 100 gr. de pistatxos pelats
- 150 gr. de farina
- 150 gr. de sucre
- 110 gr. de mantega
- 1 sobret de llevadura
- 2 ous
- 2 iogurts
PREPARACIÓ: - Fondrem la mantega
- Picarem els pistatxos amb una cullerada de sucre fins que quedi ben petit.
- En un bol amb les varetes, barrejarem els ous amb el iogurt i quan estigui ben barrejat afegirem el sucre i tornarem a barrejar fins que quedi ben barrejat.
- Afegirem la farina i la llevadura i barrejarem.
- Aboquem la mantega fosa.
- Després afegirem els pistatxos i barrejem fins obtenir una barreja homogènia.
- Fregarem un motllo pel forn amb mantega. Hi abocarem la barreja.
- Preescalfarem el forn a 180ºC i enfornarem durant 40 minuts-
- Anar controlant el punt de cocció en un escuradents.
Espero que gaudiu tant com jo d'aquest postre i bon profit!!!!!!!!!!!
divendres, 24 de setembre del 2010
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada