divendres, 24 de setembre de 2010

BESCUIT DE PISTATXOS

INGREDIENTS: - 100 gr. de pistatxos pelats
- 150 gr. de farina
- 150 gr. de sucre
- 110 gr. de mantega
- 1 sobret de llevadura
- 2 ous
- 2 iogurts


PREPARACIÓ: - Fondrem la mantega

- Picarem els pistatxos amb una cullerada de sucre fins que quedi ben petit.

- En un bol amb les varetes, barrejarem els ous amb el iogurt i quan estigui ben barrejat afegirem el sucre i tornarem a barrejar fins que quedi ben barrejat.

- Afegirem la farina i la llevadura i barrejarem.

- Aboquem la mantega fosa.

- Després afegirem els pistatxos i barrejem fins obtenir una barreja homogènia.

- Fregarem un motllo pel forn amb mantega. Hi abocarem la barreja.



















- Preescalfarem el forn a 180ºC i enfornarem durant 40 minuts-

- Anar controlant el punt de cocció en un escuradents.



Espero que gaudiu tant com jo d'aquest postre i bon profit!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo