INGREDIENTS: - 1 tassa de suc de taronja (aprox. 250 cc)
- 2 sobres de gelatina neutra o sense sabor
- 1 cullerada de ratlladura de taronja
- 1 meló
- Nata de cuina (250 ml.)
- 1/2 tassa de sucre glass
PREPARACIÓ: - Posarem la gelatina a hidratar en el suc de taronja
- Quan la tindrem hidratada, la portarem a foc suau a punt de bullir. Retirarem i la guardem.
- Trossejarem el meló sense la crosta i el liquarem. Ho barrejarem en la gelatina i el suc de taronja.
- A part batrem la crema de llet, am el sucre glass i la ratlladura de taronja. Un cop s'hagi fet espessa la barreja ho afegirem a la preparació anterior.
- Ho repartirem en sis copes o en una safata, i ho deixarem a la nevera com a mínim 4 hores en el cas de les copes i tot el dia en el cas de la safata.
- Per presentar-ho hi posarem xocolata rallada per sobre i unes fulles de menta per decorar.
Espero que gaudiu la mousse com jo i bon profit!!!!!!!!!!!!!!!
Millor servir-ho en les copes perquè se'ns farà difícil trobar la consistència adequada en sortir de la nevera.
dissabte, 18 de setembre del 2010
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada