Aquesta recepta la vaig trobar a una revista on com a farcit hi posava endívia. Jo hi vaig posar enciam i pimentó roig. En un moment donat, hi podeu posar la verdura que us vingui de gust o la que estigui de temporada.
INGREDIENTS: - 4 pits de pollastre desossats
- 1 enciam
- 1 pimentó roig
- 1 llimona
- 1 ceba
- 2 cullerades de mel
- 1 cullerada de mantequilla
- 2 cullerades de sucre
- 1 got de brou d'au
- Oli, sal i pebre
PREPARACIÓ: - Tallarem l'enciam en juliana i el pimentó en trossos petits. Desfarem la mantequilla al foc suau i sofregirem l'enciam i el pimentó. Afegirem la mel i el sucre i salpebrem al gust. Deixarem coure uns 5 minuts més. Retirarem del foc i reservem per més endavant.
- Amb els pits de pollastre oberts, els reomplim amb la barreja anterior, ho lliguem de forma que ens quedi un cilindre i ho daurem en dues cullerades d'oli. Un cop daurades, les retirem de la paella.
- Sofregim la ceba picada. Hi incorporem els pits de pollastre, tapem i continuem la cocció uns 15 minuts. Retirem la carn i hi afegim el brou i el suc de la llimona; salpebrem i deixem coure 5 minuts més.
- Tallem la carn i ho servim com talls de rodó juntament amb la salsa.
- Ho podem acompanyar amb unes patates al forn o uns pebrots de Padró per exemple.
Espero que gaudiu tant com jo de la recepta i bon profit!!!!!!!!!!!!!
dissabte, 30 d’octubre del 2010
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada