dilluns, 4 d’octubre del 2010

PIZZA SILVIA

Aquesta és una recepta, per una banda de la massa de la pizza, que de les que he intentat fer és la que m'ha agradat més. Pel que fa als ingredients, són els teus preferits Silvi i per això l'he batejat en el teu nom. Els ingredients cadascú hi pot posar els que més li agraden.

INGREDIENTS PER LA MASSA: - 500 gr de farina ( amb aquesta quantitat surten aproximadament 2 pizzes o una safata de les que van incorporades amb els forns de cuina)
- 1 sobret de llevadura Royal
- Una cullerada d'oli d'oliva

INGREDIENTS PER LA PIZZA: - 125 gr. de tomàquet fregit
- 200 gr. de nata líquida de cuina
- Una botifarra blanca
- Una botifarra negra
- 240 gr. de beicon
- 200 gr. de barreja de formatges
- Una ceba

PREPARACIÓ: - Desfarem la llevadura en 1/2 got d'aigua calenta

- Barrejarem la farina amb aproximadament 200 cc. c'aigua, sal i la llevadura disolta. Si ens fes falta més aigua s'hi pot afegir però amb aquesta quantitat queda prou bé.

- Hi afegirem una cullerada d'oli d'oliva perquè no s'enganxi, però si fora necessari també se n'hi pot afegir mes.

- Deixarem reposar tapat durant uns 15 minuts. Amassarem i deixarem reposar uns altres 30 minuts.

- Passat aquest temps, agarrarem la massa i ho començarem a extendre per la safata.

- Un cop ben escampat, hi posarem una fina capa de tomàquet.

- A damunt hi posarem la ceba picada en juliana.

- Per damunt de la ceba hi posarem el formatge, escampat uniformement per tota la massa.

- Haurem tallat, les dues botifarres en rodanxes i ara les anirem distribuint alternativament per tota la massa.

- Escamparem el beicon per tota la pizza.

- Preescalfarem el forn a 190-200 ºC i enfornarem la pizza entre 7 i 10 minuts. A mitja cocció hi podem posar unes herbes aromàtiques per sobre. Anirem controlant el forn perquè no se'ns cremi la pizza.

Espero que gaudiu tant com jo amb la pizza i bon profit!!!!!!!!!!!!!!

La pròxima vegada espero arribar a temps per tal de fer les fotos.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo