dissabte, 30 d’octubre del 2010

PASTA A LA XOCOLATA

Ja fa uns dies que em ronda pel cap la idea i avui l'he posada en pràctica. Si us agrada el contrast entre el dolç i el salat proveu-ho. Sens dubte ho disfrutareu com jo.

INGREDIENTS: - Tallarines (però podeu fer servir qualsevol tipus de pasta)
- Nata líquida per cuinar
- 100 gr de xocolata en tauleta
- Pebre negre molt
- Orenga

PREPARACIÓ: - Posareu la pasta a bullir fins que la tingueu a "al dente".

- Per un altra banda posareu la nata líquida a bullir i quan arrenqui el bull i poseu la xocolata perquè es fongui mentre aneu remenant. Afegirem el pebre al gust i l'orenga. Deixarem reduir una estoneta.

- Escorrerem la pasta i la posarem al plat, posant-hi la salsa de xocolata per damunt.

El resultat és una recepta diferent i saborosa. A mi m'ha sorprès el resultat pel seu sabor.

Espero que la gaudiu com jo i bo profit!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo