Aquesta recepta la vaig voler provar, no pel llom, ja que la seva preparació no té cap secret i és prou comú, sinó pel puré de castanyes, tant tradicionals en aquesta època de l'any. Es tracta d'un plat de la cuina gallega amb un resultat molt saborós.
INGREDIENTS: - 1.5 kg de llom de porc
- 2 dents d'all
- 1/2 kg de castanyes
- 1 got de llet
- 2 rovells d'ou
- 1 copa de conyac
- Oli, sal i pebre
PREPARACIÓ: - Courem les castanyes al forn i les pelem. També teniu la opció de comprar-les pelades. Us estalviareu una bona estona de feina.
- Es piquen conjuntament amb la llet, els rovells d'ou i una cullerada de mantega. Hi afegim sal i ho treballem una estona fins que quedi com un puré.
- Freguem el llom amb l'all, salpebrem i el daurem a una paella amb oli.
- Hi aboquem per sobre la copa de conyac, s'abaixa el foc i ho tapem. Deixem coure.
- Un cop estigui al seu punt, ho tallem en rodanxes i ho acompanyem amb unes cullerades del puré de castanyes.
Com us deia, el resultat és un plat molt gustós i que espero gaudiu com nosaltres. Bon profit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
diumenge, 31 d’octubre del 2010
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada