diumenge, 22 de maig de 2011

AMANIDA D'ENDIVIES

INGREDIENTS: - 2 endivies

- 8 fulles d'espinacs

- 12 gambes o llagostins cuits

- 1 rodanxa de pernil dolç una mica gruixuda

- Per fer la vinagreta: Oli, sal, vinagre, 2 fulles d'alfàbrega, julivert picat

PREPARACIÓ: - Rentarem els espinacs i els tallarem en juliana

- Col·locarem les fulles d'endivia al voltant del plat.

- Posarem els fulls d'espinacs trossejats al centre del plat i damunt les gambes fregides.




- Farem unes tires amb el pernil dolç i les col·locarem damunt els fulls d'endivia.

- Per finalitzar, prepararem la vinagreta picant l'alfàbrega i batent tos els seus ingredients i amanirem el plat.

Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo