divendres, 6 de maig del 2011

PENNE ALLA CILENTANA (MACARRONS A LA CILENTANA)

Als nens que hi havia el sopar, ni l'alberginia ni el conill els feien massa goig i vaig optar per, continuant amb la cuina italiana, uns Macarrons a la cilentana, un plat típic de Campania.

INGREDIENTS: - 320 grams de macarrons

- 120 grams de patates a daus

- 120 grams de bacon

- 80 grams de tomàquets Cherry

- 1 ceba mitjana

- Formatge parmesà

PREPARACIÓ: - Pelem les patates i les fem a daus. Les posem a una cassola amb aigua al foc i les portem a ebullició.

- S'afegeix llavors la pasta i es cou fins que estigui "al dente".

- Al mateix temps, a una paella, daurarem la ceba picada amb el bacon en tires i els tomàquets cherry.



- Quan tenim la pasta llesta, l'escorrerem, i l'abocarem directament a la salsa. Barrejarem bé.

- Afegirem un polset de parmesà rallat per sobre i ja tenim el plat llest.

Els nens contents per no haver de menjar conill i uns plats que van quedar ben escurats.

Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo