Als nens que hi havia el sopar, ni l'alberginia ni el conill els feien massa goig i vaig optar per, continuant amb la cuina italiana, uns Macarrons a la cilentana, un plat típic de Campania.
INGREDIENTS: - 320 grams de macarrons
- 120 grams de patates a daus
- 120 grams de bacon
- 80 grams de tomàquets Cherry
- 1 ceba mitjana
- Formatge parmesà
PREPARACIÓ: - Pelem les patates i les fem a daus. Les posem a una cassola amb aigua al foc i les portem a ebullició.
- S'afegeix llavors la pasta i es cou fins que estigui "al dente".
- Al mateix temps, a una paella, daurarem la ceba picada amb el bacon en tires i els tomàquets cherry.
- Quan tenim la pasta llesta, l'escorrerem, i l'abocarem directament a la salsa. Barrejarem bé.
- Afegirem un polset de parmesà rallat per sobre i ja tenim el plat llest.
Els nens contents per no haver de menjar conill i uns plats que van quedar ben escurats.
Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
divendres, 6 de maig del 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada