dissabte, 14 de maig de 2011

KARTOFFELSALAT (AMANIDA DE PATATA)

INGREDIENTS: - 1 kilo de patates

- 1 ceba petita

- Vinagre de xerés

- 1/2 cullerada de mostassa

- 4 ous durs

PREPARACIÓ:- Rentarem les patates i les posarem a coure amb pell en abundant aigua durant uns 30 minuts. Kuan estiguin cuites les escorrem i les deixem refredar.

- Mentrestant picarem la ceba molt petita.

- Amb el vinagre, l'oli, la mostassa, la sal i el pebre repararem una viangreta.

- Quan les patates estiguin tibies, es pelen, es tallen en rodanxes i les prepararem a una ensaladera.

- Afegirem la ceba i la vinagreta i barrejarem amb suavitat tots els ingredients.



- Incorporarem els ous durs tallats en quatre trossos i ja tenim el plat preparat.

Espero que el gaudiu com jo i bon profit!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo