dissabte, 14 de maig de 2011

SALTIMBOCCA ALLA ROMANA (FILETS DE VEDELLA A LA ROMANA)

Aquí us presento una recepta fàcil de preparar i ràpida. El cruixent del pernil i la frescor de la sàlvia, el fan un plat deliciós.

INGREDIENTS: - 4 filets de vedella

- 4 llonxes de pernil

- 8 fulles de sàlvia

- 1 cullerada de panses

- 30 grams de mantega

- Farina

- 1 got de vi blanc

PREPARACIÓ: - En primer lloc preparem la carn amb un filet de vedella, una llonxa de pernil i unes fulles de sàlvia.

- Rebossem el resultat en farina i ho fregim amb oli i mantega, començant per la part on estan el pernil i la sàlvia, fins que quedin cruixents.



- Hi donem la volta i afegim el vi, les passes i rectifiquem de sal.

Al gust de cadascú, ja teniu la carn per fer el mosset.

Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo