INGREDIENTS: - 4 quarts de conill
- 100 grams de pastanaga
- 150 grams d'api
- 4 dents d'all
- 40 grams de pinyons
- 40 grams d'olives sense pinyol
- 1 copa de vi blanc
- Romaní
- 1 llimona
PREPARACIÓ: - Saltegem el conill amb oli a foc fort fins que estigui daurat.
- Un cop ben daurat, afegirem el romaní, els alls partits per la meitat, l'api i la pastanaga trossejats i continuem coent uns deu minuts a foc mig.
- Hi afegim el vi blanc, i un cop evaporat l'alcohol, afegim els pinyons, les olives i una rodanxa de llimona.

- Cobrim tota la preparació amb un brou vegetal o amb aigua i deixem que continui coent a foc lent uns 45 minuts aproximadament.
Fins i tot a mi que no m'agrada el conill, em va semblar un plat molt saborós.
Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada