divendres, 6 de maig de 2011

CONIGLIO IN UMIDO CON OLIVE E PINOCI (CONILL AMB OLIVES I PINYONS)

Per acabar amb el sopar d'avui, he preparat un conill amb olives i pinyons. No sóc massa amant del conill però la veritat és que ha quedat molt gustós.

INGREDIENTS: - 4 quarts de conill

- 100 grams de pastanaga

- 150 grams d'api

- 4 dents d'all

- 40 grams de pinyons

- 40 grams d'olives sense pinyol

- 1 copa de vi blanc

- Romaní

- 1 llimona

PREPARACIÓ: - Saltegem el conill amb oli a foc fort fins que estigui daurat.

- Un cop ben daurat, afegirem el romaní, els alls partits per la meitat, l'api i la pastanaga trossejats i continuem coent uns deu minuts a foc mig.

- Hi afegim el vi blanc, i un cop evaporat l'alcohol, afegim els pinyons, les olives i una rodanxa de llimona.



- Cobrim tota la preparació amb un brou vegetal o amb aigua i deixem que continui coent a foc lent uns 45 minuts aproximadament.

Fins i tot a mi que no m'agrada el conill, em va semblar un plat molt saborós.

Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo