Aquesta és una recepta fàcil de preparar, molt senzilla però al mateix temps molt gustosa i on es poden utilitzar els productes que ben aviat es començaran a collir pels horts. La recepta original està preparada en conill, però degut a que hi havia algun dels comensals que no els diu res el conill, tambè vam preparar pollastre de la mateixa manera.
INGREDIENTS: - 1 conill quartejat
- 150 grams de pernil dolç
- 2 albergínies
- 1 pebrot vermell i un de verd
- 1 ceba
- 2 dents d'all
- 3 tomàquets
- 2 gots de brou de carn
- 1 got de vi blanc
- 2 cullerades de farina
- 100 grams d'olives negres
- 1 fulla de llorer
- 1 rameta de farigola
- Oli, sal i pebre negre
PREPARACIÓ: - Tallarem les albergínies a daus i les posarem a un plat amb sal perquè soltin tota l'aigua.
- Pelarem i picarem els alls i la ceba, tallarem els pebrots en cèrcols, el pernil en tires i ratllarem els tomàquets (jo ho vaig fer en conserva de l'any passat).
- A una cassola en oli, sofregiremla ceba, els alls i els pebrots. Després hi afegirem el tomàquet i continuarem sofregint una estona, uns deu minuts aproximadament a foc mig-baix.
- A una paella a part, fregim lleugerament el conill i el prenil dolç. Els afegim a la cassola juntament amb el brou, les herbes aromàtiques, les olives, el vi i posarem pebre al gust. Ho courem durant uns 40 minuts a foc mig. Anirem tombant els diferents trossos de conill perquè tingui una cocció uniforme.
- Escorrem l'albergínia, l'arrebossarem en la farina i la fregirem a la mateixa paella del conill.
- La posarem a la cassola i ho deixarem coure uns 10 minutets més.
Ja podem emplatar i a gaudir del plat. Si voleu un consell prepareu pa perquè segur que es sucaran els dits. Bon profit!!!!!
dimarts, 24 d’abril del 2012
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada