dimarts, 24 d’abril del 2012

CONILL DE PAGÈS

Aquesta és una recepta fàcil de preparar, molt senzilla però al mateix temps molt gustosa i on es poden utilitzar els productes que ben aviat es començaran a collir pels horts. La recepta original està preparada en conill, però degut a que hi havia algun dels comensals que no els diu res el conill, tambè vam preparar pollastre de la mateixa manera.
INGREDIENTS: - 1 conill quartejat - 150 grams de pernil dolç - 2 albergínies - 1 pebrot vermell i un de verd - 1 ceba - 2 dents d'all - 3 tomàquets - 2 gots de brou de carn - 1 got de vi blanc - 2 cullerades de farina - 100 grams d'olives negres - 1 fulla de llorer - 1 rameta de farigola - Oli, sal i pebre negre PREPARACIÓ: - Tallarem les albergínies a daus i les posarem a un plat amb sal perquè soltin tota l'aigua. - Pelarem i picarem els alls i la ceba, tallarem els pebrots en cèrcols, el pernil en tires i ratllarem els tomàquets (jo ho vaig fer en conserva de l'any passat). - A una cassola en oli, sofregiremla ceba, els alls i els pebrots. Després hi afegirem el tomàquet i continuarem sofregint una estona, uns deu minuts aproximadament a foc mig-baix. - A una paella a part, fregim lleugerament el conill i el prenil dolç. Els afegim a la cassola juntament amb el brou, les herbes aromàtiques, les olives, el vi i posarem pebre al gust. Ho courem durant uns 40 minuts a foc mig. Anirem tombant els diferents trossos de conill perquè tingui una cocció uniforme.
- Escorrem l'albergínia, l'arrebossarem en la farina i la fregirem a la mateixa paella del conill. - La posarem a la cassola i ho deixarem coure uns 10 minutets més. Ja podem emplatar i a gaudir del plat. Si voleu un consell prepareu pa perquè segur que es sucaran els dits. Bon profit!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo