El segon dels entrants que vam preparar és aquest. El sabor també és prou exquisit.
INGREDIENTS: - 1 bloc de foie
- 150 grams de farina
- 100 grams de mantega
- 2 cullerades soperes d'aigua
- 3 ous
- Sèsam negre
- Sal Maldom
- Sal
- Ceba
- 2 cullerades de sucre moreno
- Essència de vainilla
PREPARACIÓ: - Prepararem la ceba caramelitzada. Tallarem la ceba molt petita. La posarem a una paella amb oli per tal de caramelitzar-la a foc lent. Quan estigui mig feta hi afegirem el sucre moreno amb un polsim d'essència de vainilla per tal de suavitzar-la i la deixarem una estoneta més al foc lent
- A un cassó posarem la mantega, l'aigua i un pessiguet de sal. Quan estigui totalment fosa, i un cop l'haurem tret del foc, hi afegirem la farina. Ho remourem bé. Ho tornarem a posar al foc fins que la farina es solti bé.
- Un cop ho haurem tret del foc, anirem afegint els ous, un a un, i anem removent en cadascun d'ells.
- A una safata del forn farem muntanyetes amb la massa amb l'ajut d'una cullera. Damunt de cada una de les muntanyetes, posem unes llavors de sèsam negre. Ho posem al forn i es deixa fins que pugi la massa, a 180 ºC uns 20 minuts aproximadament. Obrirem una mica el forn perquè es refredin sense que baixi un altre cop la massa.
- Amb l'ajut d'unes tisores o un ganivet, obrirem les muntanyetes d'abans. Les reomplim amb la ceba caramelitzada, un tros de foie i unes escates de sal maldom.
El resultat és un plat deliciós i amb molt bon sabor on es combina el dolç i el salat molt bé. Que gaudiu com nosaltres i bon profit!!!!!!
dilluns, 16 d’abril del 2012
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada