diumenge, 29 d’abril de 2012

CRUIXENT DE POLLASTRE

Aquí us deixo un altra recepta molt fàcil de preparar i al mateix temps ràpida. El resultat és un pollastre diferent amb un acompanyament per sucar-hi pa. INGREDIENTS: - 2 pits de pollastre filetejats - Farina - Pa ratllat - Julivert picat - 2 ous - Oli, sal i pebre PER LA SALSA: - Mantega - 2 cebes - Nous - 3 gots de brou de pollastre - 1 cullerada de farina de blat de moro - 3 cullerades de nata - 1 cullerada de brandy PREPARACIÓ: - Salpebrarem el pollastre. - Batrem els ous. - Prepararem una barreja amb el pa ratllat i el julivert. - Passarem els filets de pollastreper farina, per l'ou i finalment per la barreja del pa ratllat. - Escalfarem oli a una paella i anirem fregint tots els filets fins deixar-los ben dauradets. - Al mateix temps, fondrem la mantega a una altra paella i sofregirem la ceba després d'haver-la tallat ben petita, a foc lent durant uns 5-7 minuts. - Hi afegirem les nous i el brou. Ho deixarem coure una estona. - Treurem del foc i afegirem la farina de blat de moro barrejada amb la nata i courem 2-3 minuts més sense deixar de remoure amn una cullera de fusta.
- A continuació, afegirem el brandy i continuarem removent. Rectifiquem de sal i ja tenim la salsa preparada. Per tal de muntar el plat hi ha dues opcions. La primera és posar el pollastre i la salsa al costat, per si hi ha gent que no li agradi la salsa i la segona servir-ho amb la salsa per damunt del pollastre. Trieu la que més us agradai i prepareu pa per sucar. Bon profit!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo