Aquí us deixo un altra recepta molt fàcil de preparar i al mateix temps ràpida. El resultat és un pollastre diferent amb un acompanyament per sucar-hi pa.
INGREDIENTS: - 2 pits de pollastre filetejats
- Farina
- Pa ratllat
- Julivert picat
- 2 ous
- Oli, sal i pebre
PER LA SALSA: - Mantega
- 2 cebes
- Nous
- 3 gots de brou de pollastre
- 1 cullerada de farina de blat de moro
- 3 cullerades de nata
- 1 cullerada de brandy
PREPARACIÓ: - Salpebrarem el pollastre.
- Batrem els ous.
- Prepararem una barreja amb el pa ratllat i el julivert.
- Passarem els filets de pollastreper farina, per l'ou i finalment per la barreja del pa ratllat.
- Escalfarem oli a una paella i anirem fregint tots els filets fins deixar-los ben dauradets.
- Al mateix temps, fondrem la mantega a una altra paella i sofregirem la ceba després d'haver-la tallat ben petita, a foc lent durant uns 5-7 minuts.
- Hi afegirem les nous i el brou. Ho deixarem coure una estona.
- Treurem del foc i afegirem la farina de blat de moro barrejada amb la nata i courem 2-3 minuts més sense deixar de remoure amn una cullera de fusta.
- A continuació, afegirem el brandy i continuarem removent. Rectifiquem de sal i ja tenim la salsa preparada.
Per tal de muntar el plat hi ha dues opcions. La primera és posar el pollastre i la salsa al costat, per si hi ha gent que no li agradi la salsa i la segona servir-ho amb la salsa per damunt del pollastre.
Trieu la que més us agradai i prepareu pa per sucar. Bon profit!!!!!!!
diumenge, 29 d’abril del 2012
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada