I ja per finalitzar amb els tres aperitius que vam preparar, aquí us deixo aquesta recepta, fàcil de preparar, ràpida de fer i que combina molt bé el mar i la muntanya.
INGREDIENTS: - 6 gambes
- Formatge en llonxes
- Bacon en llonxes
- Oli
PER LA SALSA: - 1 Iogurt cremós (vam fer servir "griego")
- 1 llimona
- Pebre de Caiena
- Sal
PREPARACIÓ: - En primer lloc, prepararem la salsa per acompanyar-les. Posarem a un recpient per la batedora, el pebre de Caiena (al gust de cadascú, segons us agradi el picant). Després hi posarem el iogurt, la sal i un xorret de llimona. Ho barrejarem tot amb la batedora i ho deixarem reposar a la nevera.
- A continuació preparem les gambes. En primer lloc, les afeitarem. Sí, sí, els tallarem els bigotis i podem retallar-los tambés les potes.
- Després, a cada gamba li retirem la part central de la pell. Deixarem un tros de nexe amb el cap i la cua perquè no els perdin.
- Seguidament, agarrarem una llonxa de formatge i doblegant-lo sobre ell mateix, prepararem tacos petits. Obrirem la gamba sense acabar de partir-la, en un tall longitudinal i hi introduirem el formatge.
- Preparem el bacon. Agarrem cadascuna de les llonxes i les partim per la meitat. Amb cada meitat de llonxa emboliquem una gamba i ho reservem al plat amb compte que no se'ns desmunti la paradeta.
- Quan les tenim totes preparades, les fregim a la paella, tenint en compte que el plec ens quedi cap a baix sino es desembolicarà. Les daurerem bé pels dos costats.
Ja tenim la darrera de les picades preparades. Ja només ens faltarà acompanyar-les amb la salsa i a gaudir del plat. Bon profit
dijous, 19 d’abril del 2012
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada