dissabte, 28 d’abril del 2012
MOUSE DE MADUIXES
Aquest es un postre refrescant, ràpid de fer i per tal d'aprofitar la temporada de maduixes a la que ben aviat entrarem.
INGREDIENTS: - 500 grams de maduixes
- 250 grams de mascarpone o si voleu nata montada
- 4 ous
- Sucre al gust
PREPARACIÓ: - Netejarem les maduixes i les trossejarem. Les passarem per la batedora.
- Montarem les clares a punt de neu amb la batedora de varilles o manualment, per tal de donar esponjositat a la mouse. Aquí mentre les estem muntant hi podem afegir la quantitat de sucre que creiem convenient.
- Barrejarem les maduixes amb el mascarpone i la barreja resultant l'anem afegint a les clares muntades poc a poc mentre anem removent la barreja resultant.
- Anirem col·locant la mouse als gots o les copes amb que l'haurem de servir a taula i ho deixarem refredar a la nevara durant 2 o 3 hores.
Bon profit!!!!!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada