dissabte, 28 d’abril de 2012

MOUSE DE MADUIXES

Aquest es un postre refrescant, ràpid de fer i per tal d'aprofitar la temporada de maduixes a la que ben aviat entrarem. INGREDIENTS: - 500 grams de maduixes - 250 grams de mascarpone o si voleu nata montada - 4 ous - Sucre al gust PREPARACIÓ: - Netejarem les maduixes i les trossejarem. Les passarem per la batedora. - Montarem les clares a punt de neu amb la batedora de varilles o manualment, per tal de donar esponjositat a la mouse. Aquí mentre les estem muntant hi podem afegir la quantitat de sucre que creiem convenient. - Barrejarem les maduixes amb el mascarpone i la barreja resultant l'anem afegint a les clares muntades poc a poc mentre anem removent la barreja resultant. - Anirem col·locant la mouse als gots o les copes amb que l'haurem de servir a taula i ho deixarem refredar a la nevara durant 2 o 3 hores. Bon profit!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo