dijous, 13 de febrer de 2014

KÄSEKUCHEN (Pastís de formatge)

Aquest és el tercer pastís de formatge que publico al blog. No en volia penjar més (considero que amb dos ja n'hi ha prou) però com va agradar tant el primer cop que el vaig fer ( veritat MJ), al final m'he decidit a penjar-lo.

INGREDIENTS: - 160 grams de farina

                            - 100 grams de mantega

                            - 1.25 kg de formatge cremòs

                            - 280 grams de sucre

                            - 100 ml de nata líquida

                            - 1 copa de Cointreau

                            - 2 grams de llevat en pols

                            - Ratlladura d'una llimona

                            - 100 grams de panses (opcionals)

                            PER LA PASTA DE LA BASE: - 250 grams de farina

                                                                                 - 125 grams de mantega

                                                                                 - 70 grams de sucre



PREPARACIÓ: - Prepararem la pasta de la base, barrejant bé els tres ingredients. Untarem un motlle amb mantega i folrarem la base amb la pasta que hem preparat anteriorment.

                           - A un bol gran, barrejarem la farina, la mantega, el formatge, el sucre, la nata, el llevat i la ratlladura de la llimona. A continuació ho aromatitzem amb el Cointreau.

                           - Quan estarà tot ben barrejat, ho abocarem al motlle que havíem folrat.

                           - Aquí és on, si us agraden, podeu afegir les panses.

                           - Preescalfem el forn a 180ºC i ho fornegem durant una hora o fins que al moment de punxar en un escuradents, aquest surti net.



Espero que us agradi tant com a les que van ser les meves companyes de treball.

Bon profit!!!! 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo